Una prova organitzada pel Club Natació Rubí

Fundat el 1971, el Club Natació Rubí  és una entitat declarada d’utilitat pública que consta de 3 seccions esportives federades de natació, waterpolo i triatló on s’han aconseguit vàries fites al llarg de la història i es situa com un dels clubs de referència de la ciutat, a nivell català, nacional i internacional.

En la secció de natació destaca la representació del club a nivell nacional i en Campionats d’Espanya amb palmarès inclòs en diferents categories, i la seu d’uns Campionats de Catalunya Absoluts de Natació.

En la secció de waterpolo destaca la participació de l’equip absolut masculí i femení a la Divisió d’Honor, fet que constitueix un gran èxit esportiu, convertint al Club Natació Rubí en un dels cinc únics clubs que tenia els dos equips absoluts de waterpolo (masculí i femení), disputant la màxima categoria del waterpolo estatal. A més de la classificació de l’equip femení a la Copa de la Reina disputant dues semifinals consecutives i la 4a posició a la Divisió d’Honor femenina i conseqüentment la disputa dels play-off finals a la temporada 2015/2016.

En la secció de triatló destaca l’organització del Duatló de Rubí, que s’ha consolidat dins del calendari oficial, com una de les proves referent de la modalitat. A més de l’assoliment de la participació en diferents campionats de Catalunya, Copes del Rei i Campionats d’Espanya i de dos representants del Club a una de les proves de llarga distància de més prestigi mundial, el IRONMAN de Hawaii.

   

En l’àmbit individual, el club ha aportat esportistes d’alt nivell que han participat en esdeveniments i competicions internacionals com:

  • Ana Copado Amoròs. Jugadora formada al Club i que va disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012 essent jugadora del CE
  • Beatriz Ortiz Muñoz. Jugadora formada al club i que ha assolit la classificació juntament amb l’equip absolut espanyol de waterpolo femení, per disputar els jocs Olímpics de Rio 2016 , essent la primera esportista en actiu del CN Rubí en assolir-ho.

En l’actualitat, el Club Natació Rubí és l’entitat esportiva més important de la ciutat amb més de 6000 socis i sòcies, i prop de 200 esportistes que a més d’esport federat, ofereix serveis de fitness, un extens programa d’activitats dirigides, activitats aquàtiques, essent pioner en cursets de natació des de nadons fins a adults, natació sincronitzada, campus esportius, etc.