La 6a edició del BFAST Duatló de Rubí compta amb importants condicionants que garanteixen la visibilitat de la mateixa i, per tant, es converteix en una opció interessant per a les marques disposades a participar com a patrocinadors.

Oferim la possibilitat d’aprofitar l’impacte d’una de les proves esportives de referència dins del calendari de molts esportistes i de la ciutat de Rubí, essent la prova esportiva que transcórrer pels carrers de la ciutat més important i amb més repercussió, i escollida en darreres edicions per els esportistes com el 2n millor duatló de tot l’estat espanyol a nivell d’organització (premis Finixer), a més d’aconseguir ser l’edició del 2016 seu del Campionat de Catalunya.

La nostra oferta es basa un patrocini pro-actiu amb totes les empreses col·laboradores, les quals rebran l’assessorament i el suport del nostre equip de màrqueting per tal d’adaptar-se a les necessitats de cada empresa i garantir al màxim el retorn de la inversió.

CONTACTA AMB NOSALTRES I US FAREM ARRIBAR EL DOSSIER DE PATROCINI AMB TOTS ELS DETALLS DE LA PROVA, REALITZANT-VOS UNA PROPOSTA ADAPTADA A LES VOSTRES NECESSITATS: info@duatlorubi.com