RECORREGUT COMPLERT DE LA PROVA

 …

SEGMENT 1: TRAM A PEU DE 5 KM

El primer tram de cursa a peu consistirà en un tram de doble sentit que combina una part pel centre de la ciutat i l’altre part en un tram envoltat de natura. Rutòmetre:

 1. Passeig del ferrocarril fins a Avinguda de Can Cabanyes, on girem a la dreta.
 2. Carrer de Cal Príncep fins a carrer de l’Abat Escarré, on girem a la dreta.
 3. Carrer de l’Abat Escarré fins a carrer del Pintor Coello, on girem a la dreta.
 4. Carrer de Pintor Coello fins a Passeig del Ferrocarril.
 5. Seguim per Passeig del Ferrocarril fins a carrer d’Edison.

6. Seguim per Passeig del Ferrocarril fins a carrer d’Edison, on girem a l’esquerra.

7. Carrer d’Edison fins a carrer de Marconi on girem a la dreta.

8. Seguim per carrer de Marconi fins que s’acaba.

9. Seguim per carrer de Marconi fins que s’acaba, on girem a l’esquerra.

10. Continuem recte fins just abans d’arribar a la carretera BP-1503 on farem un gir de 180º i tornarem en sentit contrari seguint el mateix camí per on hem vingut.

12. Un cop tornem a estar al carrer de Marconi, girarem a la dreta en direcció de nou cap a la BP-1503 on farem uns 275 metres aproxidament de doble sentit, per després tornar a fer un gir de 180º. Posteriorment seguirem per carrer de Marconi en sentit contrari fins al carrer d’Edison, on girarem a l’esquerra.

13. Carrer d’Edison fins a Passeig del Ferrocarril on girem a la dreta.

14. Passeig del Ferrocarril fins a carrer de Pintor Coello on girem a la dreta.

15. Carrer de Pintor Coello fins a carrer de l’Abat Escarré on girem a l’esquerra.

16. Carrer de l’Abat Escarré fins carrer de Cal Príncep on girem a l’esquerra.

17. Carrer de Cal Príncep fins a Avinguda Can Cabanyes on girem a l’esquerra cap a Rambla del Ferrocarril.

18. Continuem recte fins a boxes.

 …

SEGMENT 2: TRAM EN BICICLETA DE 20 KM

Descripció del circuit de ciclisme:

Sortim dels boxes situats a la rambla del ferrocarril, agafem el carrer de l’inventor Edison cap a la dreta i trobem una baixada de 0,5 km per la que passem per sota d’un petit túnel i arribem a una rotonda. A la rotonda, girem a la dreta agafant la carretera C-1413a i iniciem el recorregut al que donarem 2 voltes.

1 2 3 4 5 6

En aquest punt iniciem el recorregut sempre direcció Sabadell, amb un fals pla que pica cap amunt durant 2,2 km. Durant aquest tram passem una rotonda recte, seguint pel voral del riu. Tot seguit arribem a una rotonda en la que deixem el voral del riu, i agafem la segona sortida, sempre seguint la C-1413a direcció Sabadell.

7 8 9 10

A partir d’aquí ja comença una pujada amb més pendent durant 1,3 km abans de fer un gir de 180º.

11 12 13

A la mateixa carretera però ara sempre direcció contrària cap a Rubí i Molins de Rei, comencem un tram on gairebé la totalitat de la tornada és en baixada. Arribats a aquest punt, trobem el fals pla que ara serà favorable durant 3,2 km i ens portarà ràpidament a la part del circuit que, com a novetat d’enguany, té lloc fora de la C-1413a.

24 25 26 27 28

 

 

 

 

 

 

Un cop de nou a la rotonda on hem agafat la C-1413a, agafarem la 1a sortida i iniciarem un tram pel Polígon Industrial de Cova Solera.

En primer lloc, trobarem una pujada agafant l’Avinguda Cova Solera fins acabar-la i girarem a l’esquerra per seguir cap a l’Avinguda Can Sucarrats.

A partir d’aquest punt entrem en un tram favorable que durarà fins a finalitzar la volta complerta. En un punt de l’Avinguda Can Sucarrats trobarem una rotonda, en la qual girarem a l’esquerra cap al carrer Roma i agafarem el segon trencall a la dreta, per baixar pel Carrer París.

Arribarem de nou a una rotonda, en la qual seguirem recte pel Carrer Amsterdam i posteriorment girarem a l’esquerra cap al Carrer Lisboa.

Un cop en aquest punt desembocarem al Passatge de la Riera on girarem a l’esquerra arribant de nou fins a l’Avinguda Cova Solera, on girarem a la dreta per anar a parar de nou a la rotonda inicial per començar la segona volta.

Es repeteix tot el recorregut, i quan tornem a arribar a aquest punt, estarem al km 19,3 de la cursa. Agafem la segona sortida de la rotonda a la dreta i ara pujada de 0,5 km pel carrer de l’Inventor Edison fins als boxes a la rambla del ferrocarril, passant de nou per sota del petit túnel i completant els 20 km.

33 34 35 36 37

 

 

 

 

 

 

És un recorregut que farà les delícies de tots els duatletes als qui els hi agrada un circuit no massa dur però exigent si es volen marcar diferències. Aquest recorregut no serà un tràmit i ajudarà als bons ciclistes a lluitar per una bona plaça a la classificació si no són bons corredors. L’altimetria d’una volta del circuït de bicicleta és la següent:

A diferència d’altres recorreguts més plans, aquest circuit serà rellevant per la classificació general i estem segurs que no us deixarà indiferents i el podreu gaudir en la seva totalitat.

 

SEGMENT 3: TRAM A PEU DE 2.5 KM

Rutòmetre del circuit:

 1. Sortim de boxes pel carrer d’Edison i seguim fins al carrer de Marconi, on girem a la dreta.
 2. Seguim per carrer de Marconi fins un punt establert on farem un gir de 180º i tornarem per l’altre sentit fins a carrer d’Edison, on girarem a l’esquerra.
 3. Carrer d’Edison fins a Passeig del Ferrocarril on girem a la dreta.
 4. Passeig del Ferrocarril fins a carrer de Pintor Coello on girem a la dreta.
 5. Carrer de Pintor Coello fins a carrer de l’Abat Escarré on girem a l’esquerra.
 6. Carrer de l’Abat Escarré fins carrer de Cal Príncep on girem a l’esquerra.
 7. Carrer de Cal Príncep fins a Avinguda Can Cabanyes on girem a l’esquerra cap a Rambla del Ferrocarril.
 8. Continuem recte fins a la meta.

BOXES I ZONA DE META